Bag om

Jeg tror på at unge og voksne mennesker ønsker at mærke, at de kan påvirke deres liv og har greb om tingene. Når jeg rådgiver, fokuserer jeg derfor på at udvikle og støtte en oplevelse af selvsikkerhed og selvtillid.

Det gør jeg ved at hjælpe mennsker med at finde succesoplevelserne, identificere ressourcerne i deres liv, og træne brug af positiv feedback til sig selv og andre.Når en person begynder rådgivning hos mig er det med et ønske om at “komme videre” efter en konflikt, stress periode eller tab og sorg. Rådgivning hos mig, handler derfor ofte om at lægge fortiden bag sig, tage det bedste med sig og komme videre med livet både arbejde, fritid og samliv.

Min rådgivning tager udgangspunkt i den forskning som fokusere på sammenhængen mellem psykologisk trivsel, et aktivt liv med motion og hensigtsmæssige søvnvaner. Min erfaring er, at stress i de fleste tilfælde kan forstås som en udmattelsesreaktion efter en periode med for mange belastninger, for lidt søvn og for lidt motion.

Vejledning om søvnbehov, søvnvaner og motion er et fundament i min rådgivning for at kunne opnå den bedste effekt af psykologisk rådgivning.

Baggrund

2014-nu Egen praksis og konsulentvirksomhed R.B. Andersen
2012-14 Falck Healthcare, Projektleder og Psykolog
2010-12 Direktoratet for kriminalforsorgen, Udviklingskonsulent
2007-10 Københavns Fængsler, Organisationspsykolog, Krisekoordinator
2007-08 Fysioterapi uddannelsen CVU Øresund, Underviser
2005-06 Praksiskandidat, Klinisk psykolog

Foto copyright Nuno.Alexander[@]gmail.com (2012)

Telefon +45 20920873 E-mail: booking@rbandersen.dk